Administrér abonnementer

Hvis du bruger en prøveversion af programmet, kan du:

Du skal forny dit abonnement, hvis det abonnement, der er tilknyttet den aktive nøgle, er udløbet, eller henstandsperioden er udløbet. Når abonnementet udløber, og henstandsperioden er forbi, fortsætter applikationen med at fungere med begrænset funktionalitet (f.eks. er opdateringer og Kaspersky Security Network ikke længere til rådighed). Du kan stadig bruge visse programkomponenter og køre virusscanninger, men kun med de anti-virusdatabaser, der blev installeret, inden henstandsperiodens udløb.

Forny dit abonnement

Bemærk: Hvis du har en anden My Kaspersky-konto med et aktivt abonnement, kan du skifte konti i vinduet Profil.

Hvis du har en ny aktiveringskode, kan du tilføje den til programmet for at bruge den som reservekode. Når det aktuelle abonnement udløber, aktiveres programmet automatisk med reserveaktiveringskoden. På denne måde kan du sikre uafbrudt beskyttelse af din enhed.

Tilføj en reserveaktiveringskode

Dit abonnement kan blive forældet. I det tilfælde skal du opdatere statussen af dit abonnement manuelt.

Opdatér abonnementsstatus

Du kan finde flere oplysninger om administration af abonnementer i de følgende emner i Hjælp til Kaspersky for Windows:

Sådan fungerer et abonnement

Sådan opsiger du dit abonnement

Sådan indstiller du en anden betalingsmetode